За нас

Съвършените подаръци на LUX BOX


Подаръкът може да бъде благодарност, може да бъде задължение. А може да бъде и дар – израз на безусловна щедрост, която се състои не просто в материална придобивка, а в преживяване, наслада за сетивата… Спомен, който ще остане дълго, след като поводът е минал, а подаръкът вече го няма.


Така възниква LUX BOX – като подарък към онези, които живеят отвъд опаковките и рекламите, които ценят високия стил и имат усет за изящните преживявания. 


Преди да създаде своя бранд, Кирил над 10 години е работил на мениджърски позиции в Международни търговски вериги, а в последствие се занимава с консултантска дейност в сферата на бързооборотните стоки. С времето, той развива потребност да преобрази консуматорските инстинкти в нещо класно и изтънчено. Да подари на клиентите си не просто храна, а преживяване, не просто вино, а наслада, да научи сетивата в отношение към красотата и естетиката. Да предложи не скъпи дарове, а безценни усещания. Защото именно досега с фините наслади, превъзпитава духа ни във вярата, че отношението е по-важно от притежанието. 


LUX BOX е подарък за хората, които искат да направят подарък. Кирил създава бранда за онези, които желаят да подарят нещо уникално, стилно и запомнящо се. Подарък, който да се отличава от останалите на пазара – нещо, което е липсвало до момента, а е било много нужно за всички със стил, вкус и внимание към детайла.  


Първите предложения, с които LUX BOX стартира са подаръчни кутии за „Свети Валентин“ и 8-ми март - „Heart of the Ocean” и “Love Potion”. Всички продукти на бранда са уникални за България и предлагат един необятен свят от вкусове и аромати. Едни от тези селектирани продукти са вината с бранд 9.5.8. Santero. Преди време, основателят на LUX BOX получава подарък от свои партньори от Италия – кашон от италианските вина, които впечатляват с дизайна на бутилките си, а уникалният вкус на висококачествено спуманте те оставя без дъх. Винарната е основана през далечната 1958 г. от братята Сантеро, които продължават фамилната традиция. С времето семейният бизнес се превръща в успешен бранд. Сантеро налагат последните технологии като предлагат висококачествено вино в авангардни опаковки, които превръщат 9.5.8. Santero  в легенда. Шанс да се докоснем до този и други уникални за света продукти ни дава LUX BOX.


И в добавка - страната ни също има какво да покаже на света. Затова Кирил планира да награди бранда с произведени в България и специално за LUX BOX гурме вариант на традиционните Български продукти, които да достигнат извън пределите на България и да може всеки да се наслади на родните вкусове и продукти. 


Подаръци, които оставят спомен. Които съчетават в себе си невероятен вкус и оригинален дизайн. Без компромис в детайла. Посветени на съвършения миг. Така Кирил и неговия екип си представя идеалния подарък. Така го предлага и на вас.  


Защо да избереш нас?

Думите понякога не са достатъчни, за да изразиш себе си. Вече може да кажеш всичко с The Lux Box. Зарадвай любимите си хора или себе си с феерия от вкусове, текстури и цветове, които изпълват сетивата дълго след това. The Lux Box е подходяща също и за корпоративни клиенти, които ще запомнят този уникален подарък. А и всяка успешна сделка трябва да се отпразнува, нали?

Нашата мисия

Нашата мисия е да открием перфектния подарък за да се насладите на момента, в който го подарявате. За това създадохме The Lux Box. Подарък, който пленява, опиянява и оставя съблазнителен спомен след себе си. Ние избрахме съвършенството. А вие направихте ли вашия избор?