Поръчки и доставка

Стандартна доставка

Онлайн магазин The Lux Box извършва доставка до всички  населени места в България чрез куриер на Спиди.

Доставки се изпълняват всеки ден от понеделник до петък. Всички направени поръчки до 12:00 часа в работни дни се обработват на същия ден, а всички останали поръчки - в следващия работен ден. Доставката се извършва на следващия работен ден от отработването на поръчката за град София и спрямо графика на куриера за всички останали населени места.

Графикът на доставка може да бъде нарушен по време на сезонните празници – Коледа, Нова година и Великден, поради голям обем от поръчки. В такъв случай ще бъдете уведомени своевременно.

Безплатна доставка

Безплатна доставка е валидна за всички поръчки над 80 лв. с ДДС.

Доставка за корпоративни клиенти

Изпълнението на доставката за корпоративни клиенти е по договаряне и зависи от обема на възложената поръчка.

Отказ от доставка и връщане на пратка

Всеки клиент може да се откаже от доставката на стоки на всеки един етап от оформяне на поръчката преди нейното окончателно потвърждение. В тези случаи клиентът не дължи никакви такси.

След окончателното потвърждение на поръчката от страна на клиента, тя се обработва по най-бързия начин, след което се предава за доставка. Клиентът може да откаже от поръчката във всеки един момент преди доставката. За целта е необходимо да ни уведоми чрез e-mail: sales@theluxbox.net или чрез телефонно обаждане +359 889 891 913.

По отношение доставката на нехранителни продукти, клиентът може да върне пратката в 14 дневен срок от нейното получаване, в случай че не е нарушена целостта на опаковката и търговския вид на стоката. В тези случаи, разходите за доставка са за сметка на клиента. Връщането на хранителни продукти и напитки може да бъде направено само в деня на доставката до 1 час след получаването й и без да има нарушена опаковката.

Правото за отказ от доставка не се прилага в следните случаи:

За доставката на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;

За доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защитата на здравето.